NYHETER

Se alle artikler

Folk og fisk i Brussel

Seafood Expo Global-messen avsluttes torsdag, og titusenvis av sjømatfolk setter snart turen hjem. Her finner du noen bilder fra verdens største sjømatmesse.

Med nær 30.000 besøkende og nesten 2.000 utstillere er messen så stor at den setter sitt preg også på en storby som Brussel. I år var det faktisk så mange utstillere at en ny messehall (hall 3) måtte tas i bruk. Der var det hovedsakelig utstyrsprodusenter.

Stemningen var som vanlig god, men travel. I de enorme messehallene stresset folk fra alle verdenshjørner rundt, og på standene var selgere og ledere nærmest kontinuerlig i møter. På noen få, intense dager kan selgere her møte flere titalls kjøpere. En del bedrifter benytter også muligheten til å arrangere interne møter. For de som har ansatte spredd over flere land, er dette en god mulighet til å samle troppene.

IntraFishs journalist var i Brussel mandag - onsdag, og tok sammen med "halve sjømat-Norge" SK4746 kl 19:00 til Oslo. Så mange av passasjerene hadde gullkort eller business-billetter at SAS Go ikke begynte før på rad 17.

I toppen av artikkelen har vi publisert et knippe bilder som hovedsakelig er fra onsdag.