Kvarven er opprinnelig fra Askøy, og nå er hun bosatt og jobber Bømlo. Fra tidligere har hun utdannet seg innen akvakultur ved Fagskolen i Austevoll. Hun har et vikariat som driftsleder i Bremnes Seashore, og skal tilbake til kontoret når nåværende utsett (Høst-18) er ferdig.

En million små babyer

I TV2s oversikt over deltagerne i Farmen sier de fleste at de vil savne familien mest. Kvarven kommer derimot til å savne merdkanten mer enn noe annet.

– Jeg har sagt til familien at hvis det skjer dem noe, så får jeg vite det. Jeg har store, selvstendige barn. Det jeg kommer til å tenke mest på er alle fiskene mine på oppdrettsanlegget, sier hun til TV2.

– Jeg har én million laks som holder på å bli store, og de er babyene mine. Sorry, familie! Nei da … de vet om det, legger hun til.

Farmen–fan

Av hensyn til Kvarvens kontrakt med TV2 som produserer programmet, har ikke IntraFish hatt muligheten til å intervjue Kvarven. Men til TV2 forteller hun at hun har sett alle episodene av farmen og har lite til over for trege folk:

– Jeg kommer til å legge meg opp i ganske mye. Jeg liker å ha kontroll på ting og tang. Jeg klarer å innordne meg etter alle type mennesker, men jeg kommer til å irritere meg og gi beskjed, det tror jeg nok, sier Kvarven til TV2.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.