Vest politidistrikt meldte natt til mandag om en arbeidsulykke på en fiskebåt som lå til kai på Austevoll. Ifølge lokalavisen Marsteinen dreier det ikke seg om en fiskebåt, men en servicebåt.. De har vært i kontakt med reder Frode Møgster i selskapet Ringasund AS om ulykken.

Ulykken skjedde om bord i servicebåten «Ringafjord».

– Mannskapet drev med vedlikehold av hovedkranen om bord. Vedkommende som falt, var i en korg som falt ut av. Han hadde verneutstyr på seg, inkludert hjelm, men fikk likevel en kraftig trøkk, sier reder Frode Møgster til lokalavisen.

Mannen ble fraktet til sykehus med luftambulanse, men ifølge Møgster står det etter forholdene bra til med han. Vedkommende skal ha hatt verneutstyr på seg. Ifølge rederen skal det ha vært et fall på 3,5 meter. Det har ikke lyktes Intrafish å få en kommentar fra rederen.

Intrafish har vært i kontakt med Bjørnafjorden politistasjon som viser til Twitter-meldingen og uttalelser fra rederiet til Marsteinen. De understreker også at personen ikke ble alvorlig skadet, men ytterligere informasjon om ulykken var ikke kommet inn fra patruljen som rykket ut da Intrafish tok kontakt mandag formiddag.