Han er i dag kommunikasjonssjef i Sintef. Siden høsten 2013 har han hatt strategisk og operativt ansvar for kommunikasjonen der i tett samarbeid med kommunikasjonsdirektør.

Bred bakgrunn

– Med Chris Guldbergs brede strategiske og operative kommunikasjonserfaring styrker vi nå vår kommunikasjon med sjømatnæringen, media og samfunnsliv for øvrig, sier Renate Larsen, administrerende direktør i sjømatrådet.

Guldberg har tidligere vært Head of PR/IR and Marketing i det børsnoterte selskapet EMGS. Han har også lang erfaring med kommunikasjon innen helsesektoren fra stillinger ved St. Olavs hospital og Sintef Helse. Videre har han bred utdannelsesbakgrunn innen statsvitenskap, markedsføring, kommunikasjon, bedriftsøkonomi, historie og statistikk, viser sjømatrådet til.

Posisjonere norsk sjømat

– Jeg gleder meg til å jobbe tett med næringen og dyktige medarbeidere i Sjømatrådet, og bidra til å posisjonere norsk sjømat nasjonalt og internasjonalt. Norge er verdensledende innen sjømat, og jeg er veldig glad for å få muligheten til å jobbe i en av landets viktigste fremtidsnæringer, sier Chris Guldberg.

Den nye kommunikasjonsdirektøren er født i Bergen, har tospråklig oppvekst fra Norge og Skottland. Han bor med familien sin i Trondheim.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev. Her finner du ett sett med ordforklaringer for næringen.