At skistjernen Oddbjørn Hjelmeset er glad i fisk er ingen hemmelighet, og han slår gjerne et slag for norsk sjømat. Han takket gladelig ja til en «Fisk er sexy» t-skjorte fra Fiskeribladet da avisen påtraff ham på trening i Østerrike for noen år tilbake.

– Jeg er veldig glad i fisk. Familien spiser fisk to-tre ganger i uken. Konemor er helt ram på å servere fisk! I tillegg spiser jeg gjerne fisk i lunsjen på jobben og sushi minst en gang i uka, fortalte skistjernen den gang.

Og nå skal han altså sørge for at laksen fra Kvarøy når ut i markdet. Det melder ilaks.no.

– Vi ansatte Odd-Bjørn 1. april i år. Vi er veldig fornøyd med å ha han på laget. Han tilfører enda mer av det samme humøret som vi er kjent for, og har ett enormt nettverk. Hans rolle er markedssjef i Kvarøy Salmon, som er eksportselskapet til Kvarøy Fiskeoppdrett, sier daglig leder i Kvarøy Fiskeoppdrett, Alf-Gøran Knutsen, til nettstedet.

Og Hjelmeseth selv er godt fornøyd med å ha fått arbeidsgiver på Helgeland:

– I slutten av mars ble jeg kontaktet av Alf-Gøran, som ville ha meg med på laget i forbindelse med at Kvarøy Fiskeoppdrett hadde lyst å selge laksen sin i restauranter og fiskebutikker i Norge. Alf-Gøran visste jeg hadde erfaring fra Bama-systemet, og at jeg ikke har spesielt problemer med å snakke meg folk. Han tilbød meg derfor jobb som markedssjef i Kvarøy Salmon, der jeg skulle jobbe med det nye prosjektet, sier Hjelmeset til ilaks.no.