Den første «IntraFish Women i Seafood Leadership Summit» i Seattle i fjor var en stor suksess, takket være en rekke viktige talere fra hele bransjen, en stor global representasjon og en livlig paneldiskusjon om utfordringene og mulighetene til å jobbe i sjømatsektoren.

På grunn av stor etterspørsel kommer det andre toppmøtet ganske tett etter arrangementet i Seattle, på kvelden 8. mars i forbindelse med North Atlantic Seafood Forum i Bergen.

Arrangementet er en oppfølging av redaktør Elisabeth Fisher i IntraFish sin artikkelserie om kvinner i sjømatnæringen, noe som fikk frem behovet for diversifisering av lederskapet i den internasjonale sjømatbransjen.

På talerlisten i Bergen står blant annet HR-direktør Kathleen Mathisen i Grieg Seafood. Hun har lang erfaring fra den internasjonale olje- og gassindustrien før hun startet i Grieg Seafood.

Mathisen vil snakke om mangfold som et konkurransefortrinn og viktigheten av å tiltrekke seg flere kvinnelige talent i sjømatsektoren. Hun vil fremheve behovet og fordelene med inkludering og mangfold for enhver sjømatvirksomhet.

I tillegg til Mathiesen er talerlisten fylt med flere viktige stemmer, som Torunn Knoph Halhjem, seniorleder for globale arter hos Trident Seafoods; Petra Weigl, daglig leder salg Europa hos Regal Springs; og Lara Barazi-Yeroulanos, konsernsjef for den greske bass- og breamprodusenten Kefalonia Fisheries.

Har du spørsmål om arrangementet?

Send en e-post til events@intrafish.com

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev.