Koronakrisen har vart i et halvt år, og ingenting tyder at den er over med det første. I morgen, torsdag, kan du få svar på hva det betyr for deg som fisker, oppdretter, industriansatt, investor, leverandør eller eksportør. På webinaret Sjømatpulsen vil toppsjef i Norges sjømatråd, Renate Larsen, toppleder i Insula Sigvald Rist og forbruksforsker Annechen Bahr Bugge fortelle hva utviklingen de siste månedene får å bety for norsk sjømatindustri fremover.

Du kan melde deg på det webinaret «Slik spiser vi fisk i 2021» her. Arrangementet skjer torsdag på nett, mellom 09.00 og 10.00, og er gratis.

– Vi så at forbrukerne endret helt handlemønster. Både i forhold til hva og når de kjøpte sjømat, sier Rist som torsdag vil røpe om krisen har hatt en positiv eller negativ innvirkning på fiskesalget i Norge.

Sigvald Rist, konsernsjef i Insula. Foto: Bent-Are Jensen

Renate Larsen vil samtidig gi deg de ferskeste oppdateringen fra markedet, og samtidig se inn i fremtiden.

– Krisen trenger ikke bare ha nedsider, men kan ha positiv betydning for næringen. Både hjemme og ute, sier Larsen som er blant dem i Norge som vet mest om hvordan markedet har endret seg den siste tiden.

Annechen Bahr Bugge, er Norges ledende forbruksforsker, og har gjennom en rekke studier tatt for seg nordmenns fiskeforbruk. Hun vil trekke sammenligninger med resten av verden, og kommer til å komme med klare råd til hvordan bransjen kommer best seg helskinnet gjennom krisen.

Med deg på webinaret her.