- Det har vært en tragisk hendelse i forbindelse med ombordstigning på ett av våre fartøy. Politiet etterforsker saken og vi har ingen mulighet til å kommentere ytterligere nå, skriver viseadministrerende direktør i Rostein, Glen Bradley, i en epost til IntraFish.

En tragisk ulykke

Nordland politidistrikt opplyste mandag morgen at de hadde startet undersøkelsessak, og at de ville foreta ytterligere etterforskning i løpet av dagen.

I en oppdatering i 12-tiden fredag opplyser politiet at undersøkelser, blant annet avhør og gjennomgang av videoovervåkning på stedet, gjør at hendelsen er å anse som en tragisk ulykke. Politiet foretar ingen ytterligere etterforskningsskritt.

Fra Møre

Det var i natt klokken 03.47, at politiet fikk melding om at en mann hadde falt i havet på Sortland. Personer som var i følge med mannen, startet umiddelbart arbeid med å få mannen opp av havet, og det ble startet livreddende førstehjelp, men mannen ble dessverre erklært død på stedet.

Den omkomne er i 50 årene, bosatt i Møre og Romsdal. Pårørende er varslet. Resterende mannskap blir nå ivaretatt av kommunens kriseteam, meldte Nordland politidistrikt i en melding fredag.