I oktober ble det kjent at Hoel skifter beite og blir leder for nærings- og samfunnsutvikling i den nye storkommunen Alver i Nordhordland.

Stangeland som er fra Austevoll, har bred erfaring fra finans og entreprenørskap og har en master i økonomi fra Universitetet i Oslo. Hun har også utdanning fra University of Cape Town, samt BI og NHH. Hun jobber i dag som seniorrådgiver for Team Start-up i Sparebanken Vest og tar fatt på jobben i NCE fra 1. mai.

– Jeg ser frem til å jobbe med å videreutvikle sjømatklyngen. Med erfaring fra finans og entreprenørskap, en genuin interesse for sjømatindustrien og en stor porsjon nysgjerrighet, håper jeg å kunne tillegge verdi til det strategiske samarbeidet i klyngen, sier Stangeland.

Den nye klyngelederen har også erfaring som forretningsanalytiker og rådgiver innen fusjon og oppkjøp i Bridgehead AS. Videre har hun bakgrunn som markedssjef i Bergen Group ASA hvor hun inngikk i bedriftsledelsen, samt erfaring som daglig leder og styreleder i Stangeland familiens selskap, Flyfisk AS.

- Nina har en veldig relevant erfaring og god innsikt og forståelse for sjømatindustrien. Vi tror hennes ekspertise vil bidra til å ta klyngen et steg videre, sier styreleder i NCE, Einar Wathne.