Bewi hadde driftsinntekter på 230,2 millioner euro (cirka 2,364 milliarder kroner) i første kvartal, noe som er en økning på 55 prosent fra samme kvartal i fjor.

Det viser resultatet for første kvartal 2022.

Justert bruttoresultat (ebitda) kom inn på 34,4 millioner euro, som er selskapets høyeste noensinne registrert resultat. Det var en dobling av resultatet fra første kvartal i fjor, som endte på 16,7 millioner euro.

Selskapet melder at prisene på EPS-kasser ("isporkasser") som brukes for å pakke fisk holder historisk høye priser, og at dette vil fortsette inn i andre kvartal.

Vi er veldig glade for å se at veksten vår fortsetter inn i 2022, etter en fortsatt sterk etterspørsel i våre nøkkelmarkeder, men kombinert med bransjeomfattende utfordringer i verdikjeden, sier Christian Bekken administrerende direktør i Bewi i en børsmelding.

Så langt i år har Bewi meldt om flere oppkjøp, inkludert det norske papiremballasjeselskapet Trondhjems Eskefabrikk. De har en intensjon om å erverve et baltisk isolasjonsselskap, og det har blitt 100 prosent eier av det britiske emballasje- og isolasjonsselskapet Jablite.

Selskapet har også relativt nylig kjøpt Jackon, en norsk produsent av emballasje og byggisolasjon.