Pressemeldinger

Se alle artikler

Ansetter ny regiondirektør i nord

Hilde Hamnes (57) fra Digermulen i Lofoten er ansatt som ny regiondirektør i Fiskeridirektoratet region Nord.

Hamnes har allsidig bakgrunn fra både privat og offentlig sektor. Hun starter i stillingen 1. februar, skriver Fiskeridirektoratet i en pressemelding.

Hamnes er i dag ansatt i det statlige selskapet Siva med kontorsted i Trondheim og har en mastergrad i «computer science» fra Universitetet i Tromsø. Hun har en svært allsidig bakgrunn og har blant annet vært informasjonssjef i Fiskeriforskning, som i dag er en del av Nofima. Hun var den første kommunikasjonsdirektøren i Mattilsynet og var dermed sentral i oppbyggingen av en ny stor statlig etat i Norge. Hun har vært avdelingsdirektør i Riksrevisjonen og hatt lederstilling i Trondheim kommune.

– Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på jobben som regiondirektør i Fiskeridirektoratet. Jeg er oppvokst i et fiskerimiljø i Lofoten og har en sterk tilknytning til fiskeri og havbruk både gjennom min bakgrunn og gjennom min yrkeskarriere. Jeg er glad for å være tilbake i fiskeri- og havbruksnæringen etter en del år i andre sektorer, sier Hamnes i pressemeldingen.

Hilde Hamnes bor i Trondheim, men flytter til Tromsø i forbindelse med at hun overtar stillingen som regiondirektør etter Gunnar Trulssen, som blir pensjonist ved årsskiftet.

– Vi ønsker Hilde Hamnes velkommen til Fiskeridirektoratet, og vi er svært glade for å få en så erfaren kvinne som regiondirektør, sier fiskeridirektør Liv Holmefjord i pressemeldingen.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev.