Pressemeldinger

Se alle artikler

Henter mer penger til teknologiselskap

Breed Reply og Platform Ventures går inn med 28,6 millioner kroner i ny kapital i det norske selskapet TAG Sensors lager løsning for kjølekjedekontroll innen næringsmiddelindustrien og farmasøytisk industri.

Selskapet, som ble etablert i 2012, har dermed hentet inn over 45 millioner kroner i finansiering for å sikre utviklingen av selskapets løsning for kjølekjedekontroll ved bruk av RFID-teknologi (Radio-Frequency Identification). Løsningen gjør det mulig å ha kontinuerlige sanntids temperaturregistreringer under transport og lagring av individuelle temperaturfølsomme produkter, inkludert mat.

I tillegg til finansiering vil Breed Reply arbeide tett med selskapet for å akselerere selskapets utvikling.

- Det er en økende global etterspørsel etter vår totalløsning for kjølekjedekontroll fra ledende selskaper innen både farmasøytisk industri og næringsmiddelindustrien. Store merkevarer som McDonald’s har testet og tatt i bruk løsningen vår de siste årene, og den utvidede finansieringen vil gjøre det mulig for oss å videreutvikle og rulle ut løsningen vår til stadig flere kunder, sier administrerende direktør Knut Nygard i TAG Sensors i en pressemelding.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev.