Pressemeldinger

Se alle artikler

Mange nyansettelser i Mørenot

Mørenot har ansatt et halvt dusin nye ansatte i salgsteamet. Ansettelsene er en del av selskapets vekstplan for de neste fem årene. ­

– Det blir mye spennende i vente fra Mørenot i tiden fremover, sier Kenneth Brandal som er ny salgsdirektør i selskapet.

Med til sammen seks nye ansatte, mener han Mørenot nå er klar for veksten de har som målsetning.

Lederendringer i Mørenot

Les mer

Oppkjøpsfond kjøper seg inn i Mørenot

Les mer

Fikk over 10 bud på Mørenot

Les mer

– Næringen er i endring, og den endringen skal vi være en del av. Vi har fått på plass et godt salgsteam med solid kompetanse. Vi skal være tett på kundene, og bidra til å drive både Mørenot og oppdrettsnæringen fremover, sier han.

Siste tilskudd til salgsteamet i Mørenot Aquaculture er Stig Reite, som begynte første oktober. Han er ansatt som salgsansvarlig for region nord, fra Brønnøysund i Nordland til Hammerfest i Finnmark.

Tor André Kandal og Lars Jan Thorsen er nye salgsansvarlige for Sør-, Vest- og Midt- Norge. Torkil Rasmussen er rekruttert internt til salgsingeniør, og parallelt med ham går Jonas Lie, som har vært i selskapet siden 2013.

I tillegg er May-Linn Hårvik ny markedssjef for Mørenot-gruppen. Hun har også bakgrunn fra oppdrettsnæringen, både markedsføring og eksportsalg av fisk.