Pressemeldinger

Se alle artikler

Salmon Evolution jakter ny daglig leder

En av gründerne, Ingjarl Skarvøy, har ledet selskapet i den innledende fasen og går nå over i en rolle som operativ sjef (COO) for å ivareta og sikre kvalitet på den operasjonelle siden.

– Skarvøy leder organisasjonen inntil ny daglig leder tiltrer, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Jeg ser det som naturlig at jeg tar ansvaret for oppbyggingen av den operative delen av Salmon Evolution hvor jeg har min spisskompetanse, sier Skarvøy i pressemeldingen.

Brønnbåtrederiet Rostein var en av flere som nylig deltok i en emisjon på 50 millioner kroner i Salmon Evolution som skal bygge landbasert matfiskanlegg utenfor Molde.

Stillingen som daglig leder er nå utlyst. I tillegg vil Salmon Evolution i nær fremtid komme med ansettelser i andre sentrale posisjoner.

– Å produsere laks på land handler om å ta teknologivalg som vil gi mest mulig stabilt produksjonsmiljø for fisken og en forutsigbar drift. Vi er derfor meget godt fornøyde med at Ingjarl Skarvøy skal bekle nøkkelrollen som operativ sjef, sier styreleder Kristofer Reiten i pressemeldingen.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev. Her finner du ett sett med ordforklaringer for næringen.

Se Også


- Et ekstremt spennende prosjekt

Analytikere er overrasket og positive til at brønnbåtpenger nå går inn i landbasert lakseoppdrett. Glen Bradley ser flere likheter med brønnbåt, og mener dessuten at det er viktig for dem å investere lokalt.