Pressemeldinger

Se alle artikler

Norsk Havbruksskole er godkjent som fagskole

Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen – Nokut har gitt Norsk Havbruksskole på Toft brygge utenfor Brønnøysund godkjennelse som fagskole med studietilbudene Havbrukstekniker (30 studiepoeng) og Driftsleder Havbruk (60 studiepoeng).

Skolen endrer navn til Norsk Havbruksfagskole og blir Nord-Norges første fagskole innen havbruk. Planlagt studiestart er i 2020.

– Med godkjennelse av Norsk Havbruksfagskole, er målet om et opplæringssenter innen havbruk på alle kompetansenivå nådd. Norsk Havbruksakademi kan nå tilby fag- og sertifiseringskurs, fagutdannelse på videregående nivå (Havbruksakademiet) og høyere utdannelse på fagskolenivå. Norsk Havbruksakademi har også en intensjonsavtale med Nord Universitet om samarbeid for kurs på bachelor- og mastergradsnivå, skriver skolen i en pressemelding.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev. Her finner du ett sett med ordforklaringer for næringen.