Pressemeldinger

Se alle artikler

Ny teknologidirektør i AKVA group

Espen Fredrik Staubo er ansatt som ny teknologidirektør i AKVA group.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Han tiltrer stillingen 11. mars.

I sommer takker AKVA groups nåværende teknologidirektør Trond Severinsen av etter mer enn 25 år i selskapet. I den forbindelse har AKVA group vært på jakt etter en ny nøkkelspiller.

Espen Fredrik Staubo har en doktorgrad i kjernefysikk fra Universitetet i Bergen. Han har lang og bred ledererfaring fra en rekke internasjonale bedrifter, inkludert McKinsey, Elkem og Elopak.

I perioden 1997 til 2005 jobbet han for Stolt Sea Farm, hvor han de siste fire årene var President for deres europeiske virksomhet. Han har også vært direktør for det USA-baserte akvakulturselskapet Low Salinity, hvor han ble engasjert for å bygge opp selskapets landbaserte sjømatproduksjon.

Espen Fredrik Staubo er 58 år og bosatt i Oslo. Han kommer nå fra stillingen som teknologisjef i Elopak, et selskap han har vært ansatt i siden 2012.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev. Her finner du ett sett med ordforklaringer for næringen.