Pressemeldinger

Se alle artikler

Nor-Fishing søker daglig leder

Stiftelsen Nor-Fishing oppretter egen administrasjon og søker etter daglig leder.

Stiftelsen arrangerer de årlige messene Nor-Fishing og Aqua Nor annet hvert år, slik at de alternerer.

Styret i Stiftelsen Nor-Fishing etablerer en egen administrasjon, som vil ha fullt fokus på å videreutvikle messene og sikre at arenaen fortsetter å være en viktig møteplass også i framtida, skriver styreleder Liv Holmefjord i ei pressemelding.

Hun er også fiskeridirektør.

Stiftelsen Nor-Fishing har gjennom mange år hatt et tett samarbeid med Trondheim Spektrum AS, som både er eier av utstillingshallene hvor messene blir holdt, og har fungert som sekretariat for stiftelsen.

- Dette samarbeidet har fungert godt, og stiftelsen vil kjøpe administrative tjenester av Trondheim Spektrum også i forbindelse med planlegging og gjennomføring av Aqua Nor 2019, skriver Holmefjord.

Hun har nå lyst ut stillingen som daglig leder av Stiftelsen Nor-Fishing. Det legges opp til en administrasjon med to ansatte. Daglig leder vil ha totalansvar for stiftelsens virksomhet og rapportere til stiftelsens styre.

- De viktigste utfordringene på kort sikt, vil være utforming og implementering av en ny organisatorisk modell for arbeidet – og på noe lengre sikt sikre en strategisk utvikling av messekonseptene i tråd med behovene til norsk fiskeri- og havbruksnæring, skriver styreleder.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.