NWP starter nå byggingen av en ny fabrikk på Mjåtveit næringspark i Meland kommune i Nordhordland, skriver de i en pressemelding.

NWP Havbruk har de tre siste årene hatt vekst med skreddersydde dukprodukter – som luseskjørt og ferskvannsbasseng. På tre år har det har gitt en tredobling av omsetningen – og NWP har samtidig gått fra 19 til 53 ansatte. Selskapet omsatte i 2015 for 33 millioner kroner, noe som økte til 87 millioner kroner i 2016 og 103 millioner kroner i 2017.

Selskapet håper nye produksjonslinjer skal styrke NWP med tanke på å levere i allerede eksisterende markeder, men også med nye produkter i nye markeder i Norge. Produksjonen, som i dag skjer to steder, blir også samlet på et sted.

– NWP Havbruk hadde blant annet store leveranser på luseskjørt til Skottland og Shetland i 2017, og også det nye ferskvannsbassenget til NWP har gjort det godt der. Chile, Canada og Australia er spennende muligheter fremover, skriver selskapet i pressemeldingen.

Byggestart er våren 2018 med planlagt ferdigstillelse i slutten av 2018.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev.