Design Container vil være en god partner til å fortelle hvordan mer matproduksjon i havet er viktig for klima og helse, sier kommunikasjonsdirektør Lise Bergan i Cermaq, i en pressemelding fra partene.

Lise Bergan, kommunikasjonsdirektør i Cermaq. Foto: Bent-Are Jensen

Konsulentselskapet skal blant annet bistå i arbeidet med «employer brand», hvordan det oppfattes av arbeidstakere/arbeidsmarkedet globalt, og kommuniserer med disse. ­

– Det blir spennende å jobbe med en så solid aktør som Cermaq som er i det internasjonale toppsjiktet og samtidig en viktig lokal aktør i Norge, uttaler daglig leder i Design Container, Linn-Cecilie Linnemann, i meldingen.

– Det er viktig for oss å nå ut med hvordan vi arbeider både i selskapet og i globale samarbeid som for eksempel FNs Global Compacts havplattform, for å produsere sunn mat på en bærekraftig måte, sier Bergan i Cermaq.

– Det er viktig å imøtekomme behovet for bærekraftige proteinkilder, og kommunikasjonsbehovet mot arbeidstakere, kunder og samfunn er stort og komplekst, sier Linnemann i Design Container, om oppdraget de har fått.

Cermaq har rundt 3.000 ansatte, med kontorer og anlegg i Chile, Canada og Norge. Hovedkontoret er i Oslo.