– Oppkjøpet i Norsk Kvalitetsmat er en del av Coops strategi for å bli enda bedre på sjømat, og sammen med Norsk Kvalitetsmat har vi lagt store planer for videreutvikling av selskapet, sier Hege Berg-Knutsen, administrerende direktør i Coop Norge Industri i en pressemelding.

Siden Coop lanserte høykvalitetsserien «Coop Smak» i 2009, er Norsk Kvalitetsmat en av dem som har vært leverandør til serien.

– Vi er veldig glade for å ha fått på plass et utvidet samarbeid med Norsk Kvalitetsmat, fordi vi vet at Ivar og hans medarbeidere er dyktige folk med store ambisjoner for fremtiden, sier Tor Helge Gundersen, direktør for Innkjøp og Sortiment i Coop Norge i meldingen.

Familie bedrift på Indre Nordmøre

Norsk kvalitetsmat har produksjonen av fiskeprodukter i Surnadal på Indre Nordmøre. Det er en familiebedrift som ble stiftet i 1997.

– Avtalen med Coop Norge Industri er viktig, og dette er en kjempegod dag for oss. Avtalen gjør at vi kan jobbe mer langsiktig, det gir oss en trygghet og den sikrer mange lokale arbeidsplasser. Coop og Norsk Kvalitetsmat passer godt sammen, og vi har mange av de samme verdiene, sier Ivar Næss, daglig leder i Norsk Kvalitetsmat.