Eldar Sætre blir ny styreleder og Henriette Undrum blir nytt styremedlem i Vartdal Plast, skriver selskapet i en pressemelding.

Vartdal Plastindustri AS feirer i år 60 år. De første 60 årene har selskapet i alle hovedsak levert produkter som sikrer trygg mat og varme hus. Dette skal også være fokus i fremtiden, men selskapet har en klar ambisjon om at fremtidens produkter skal være sirkulære.

For å styrke og tydeliggjøre denne satsningen, gjør Vartdal Plast endringer i styresammensetningen. Eldar Sætre, tidligere konsernsjef i Equinor, trer fra 1. september inn i rollen som styreleder. Henriette Undrum kommer inn som styremedlem. Hun jobber i dag som leder for fornybar og lavkarbonteknologi i Equinor. Begge har lang erfaring fra oljeindustrien og har vært med på mange omstillingsprosesser, også inn mot de klimautfordringene vi står overfor.

– Vi i Team Vartdal kjenner på en sterk optimisme for fremtiden og føler oss privilegerte som får med oss Eldar og Henriette på laget. Begge har en erfaring og kompetanse som vil bidra til å styrke og utvikle Vartdal Plast, og som vil være viktig for å ta selskapet videre inn i det grønne skiftet, sier Jan Endre Vartdal, daglig leder i Vartdal Plast.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne oppgaven sammen med engasjerte eiere og et sterkt team. Selskapet har et solid ståsted og de aller beste forutsetninger for å utvikle seg videre i en bærekraftig retning, i takt med kundenes og samfunnets behov og forventninger, sier påtroppende styreleder Eldar Sætre.