Det opplyser Lerøy i en pressemelding mandag.

Stig Nilsen har vært i Lerøy siden 2005 da Aurora ble kjøpt av Lerøy og han tok over som administrerende direktør for Lerøy Aurora AS. Siden 2010 har han vært konserndirektør for havbruk i Lerøy Seafood Group. Stig Nilsen tiltrer etter eget ønske en nyopprettet stilling som myndighetskontakt i Lerøy Seafood Group med fokus både på fiskeri og havbruk. Han skal også være involvert i sentrale utviklingsprosjekter innen havbruksvirksomheten, går det fram av meldingen.

Bjarne Reinert Foto: Lerøy

Bjarne Reinert tar over som konserndirektør havbruk etter Stig Nilsen. Reinert kommer fra stillingen som leder for fiskehelse i Lerøy Seafood Group. Han ble ansatt som fiskehelsesjef i Sjøtroll Havbruk i 2009.

Harald Larssen overtar som administrerende direktør i Lerøy. Sven Amund Fjeldvær har hatt lederroller i Lerøy siden 2003 og har vært administrerende direktør Lerøy Midt siden 2007. Sven Amund Fjeldvær har, etter eget ønske, valgt å ikke fortsette som administrerende direktør for Lerøy Midt. Han går nå over i en stilling som prosjektleder i selskapet.

Harald Larssen Foto: Lerøy

Larssen kommer fra stillingen som produksjonssjef for Lerøy Midt på Nord-Møre. En stilling han har hatt i over ni år.