Om Arctic Filet:

Arctic Filet eies av Wilsgård Fiskeoppdrett og Villa Seafood Group AS og er totalintegrert fra settefisk, til marked.

«Håkon Storeng er utdannet Siviløkonom fra NHH og har i tillegg en Bachelorgrad i prosessteknologi fra UiT og er dermed meget godt kvalifisert til jobben», heter det i en pressemelding fra Arctic Filet.

Han ble rekruttert til Arctic Filet gjennom traineeordningen til Profilgruppa for Midt-Troms i mai 2018.

Utvikling i siste år

De siste tre årene har Arctic Filet AS utviklet seg fra å være en bedrift med en enkel ferskfiletproduksjon til å bli en bedrift med fokus på ferske og fryste høykvalitetsprodukt til high-end markedet.

«Selskapet har fokus på å automatisere produksjonsprosessene samtidig som man beholder fleksibiliteten i produksjonen og har flere innovasjonsprosjekter gående, støttet av både Innovasjon Norge og Enova. Fryseriet som Arctic Filet har designet og bygd er enestående i verden og frossen produktene er blitt svært godt mottatt i markedet både for sin høye kvalitet og bærekraftige teknologi».

Sterk utvikling

Sammen med morselskapet Wilsgård Fiskeoppdrett er Arctic Filet en hjørnestensbedrift i Torsken kommune.

Pressemeldingen avslutter:

«Håkon får ansvaret for en bedrift i sterk utvikling og som fortsatt har stort behov for kompetent arbeidskraft, så det er bare å ta kontakt for dem som har lyst på et eventyr på yttersia av eventyrøya Senja!»