En drøy uke etter at Christian Olav Balsnes tiltrådte som økonomisjef i MMC First Process, melder selskapet i en pressemelding at de har ansatt en ny salgssjef.

Stillingen bekles fra egne rekker. Det er Frank Edvard Vike som rykker opp, etter en tid som «VP Sales Aquaculture». Vike har arbeidet med salg inn mot nettopp havbruksnæringen, og mot brønnbåtnæringen spesielt.

– Utviklingen vi har fått vært med på har vært helt historisk, og vi gleder oss over den. Samtidig så er det nå vi investerer i framtiden, og det er med stor ydmykhet jeg trer inn i rollen som CSO [økonomisjef, red. anm.] og tar et større ansvar for det samlede salget framover sier Frank Edvard Vike.

MMC First Process har hatt flere år med vekst, og spisser derfor roller flere steder i organisasjonen. Tidligere økonomisjef Håvard Remøy går over i rollen som operasjonsdirektør i selskapet.

– For å realisere de vekstmulighetene selskapet ser fremover, ser vi behovet for å utvikle også salgsorganisasjonen sier administrerende direktør i MMC, Petter Leon Fauske i pressemeldingen.