Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Ansettelsen er gjort etter at styret i Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS (NTHR) i samarbeid et eksternt rekrutteringsbyrå har vurdert sju søkere til lederstillingen. I vurderingen av søkerne har styret lagt vekt på å rekruttere en tydelig leder som kan videreutvikle havneselskapet kommersielt og som et strategisk viktig utviklingsselskap for eierkommunene Vikna, Nærøy og Leka.

– Med tilsettingen gjør Asle Gunnar Andersen comeback i havneselskapets lokaler i Rørvik. 46-åringen har 17 års erfaring fra ved havna i kystbyen, blant annet som daglig leder ved havneterminalen i Rørvik. Andersen jobber i dag i byggevarehuset Byggeriet, og tiltrer i stillingen som havnedirektør over nyttår, heter det i pressemeldingen.

– Styret er svært tilfreds med at Asle Andersen har takket ja til å bli vår nye havnedirektør. Han kjenner havna svært godt og vil kunne videreføre det regionale havneforetaket som en viktig utviklingsaktør for Namdalskysten og Midt-Norge, sier styreleder Oddvar Bakke i NTHR.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook,Linkedin ogTwitter, ellerabonner på vårt daglige nyhetsbrev.Her finner du ett sett med ordforklaringer for næringen.