Marit Stagrum Ottem fra Tromsø er ansatt i den nyopprettede stillingen som sjef for markedsføring i Nova Sea, skriver selskapet i en pressemelding.

Stillingen har som formål å styrke bedriften og produktet som merkevare i et globalt perspektiv. Ottem starter i september og vil arbeide fra Tromsø.

– Nova Sea er et solid og utviklingsorientert selskap med klare verdier. De viser et tydelig samfunnsansvar, har fokus på sine ansatte og satser på bærekraft. For meg er det en fantastisk mulighet å få jobbe og bruke min kompetanse i et slikt selskap, sier Ottem i pressemeldingen.

Ottem er utdannet siviløkonom og har i tillegg en mastergrad i ledelse fra UiT. Tidligere har hun arbeidet i Orklas merkevaredivisjon, Mack og i Norges sjømatråd som både markedssjef i Norge og global merkevaresjef og merkevareansvarlig. Hun kommer nå fra stillingen som leder for strategi, forretningsutvikling og marked i Ressurs Tromsø.

– Jeg har et stort hjerte for sjømat og gleder meg til å kunne arbeide med det igjen. Nå ser jeg fram til å jobbe med laks som produkt og bli godt kjent med alle delene av produksjonen – fra rogn til bord. Ikke minst gleder jeg meg til å bli kjent med nye kolleger langs Helgelandskysten, sier Ottem. Hun kommer til å inngå i selskapets salgsavdeling, som er ansvarlig for salg av all fisken som produseres i Nova Sea.