Follawork 35

Mål: 10,65m x 5,0m

Hovedmotor Nogva Deere type 6068AFM75 265hk v/2400 Rpm

Tre capstaner (3 tonn/ 2x1 tonn)

Amco Veba Kran

Fartøyet er designet av Marin Design.

Lokalitetsleder Arne Håvard Måsøy ved Nova Sea Tjøtta, overtok fartøyet under båtmessa i Sandnessjøen. FollaWork 35 er et en-skrogs oppdrettsfartøy. Dette er det tolvte fartøyet Folla Maritime Service AS (FMS) har produsert av denne modellen. Fartøyet er verftets bygg nummer 75.

– Vi vil takke Nova Sea for oppdraget og et godt samarbeid i byggeprosessen. De fikk et fartøy av samme type i mars, og vi får meget gode tilbakemeldinger på gjennomført kvalitet. Tjøttagutten som ble levert nå i helgen ble levert en uke før tiden, sier markedssjef i FMS, Greger Samuelsen, i en pressemelding.

– FMS leverer en uke før leveringsdato, det er det ikke alle som gjør. Vi synes sluttproduktet ser meget bra ut. Mange smarte detaljer som Folla Maritime er alene om. Vi er oppdatert under hele byggeperioden, da er vi trygge på at et godt sluttprodukt blir levert til avtalt tid, sier Måsøy.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.