Det opplyser Norsk Havbrukssenter Visning i en pressemelding mandag.

Bunte har erfaring fra reiselivsbransjen i Norge, Canada og Østerrike. De siste fem årene har hun vært driftssjef i Pure Hospitality Group, og også daglig leder for et av hotellene i gruppen. Katrin er tysk statsborger og har de siste sju årene bodd i Norge.

Katrin Bunte er tilsatt som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Visning. – Jeg oppfatter Sør Helgeland som et meget attraktivt både i reiselivssammenheng og friluftsområde, sier Bunte. Foto: Privat

– Vi er svært glade for å få Katrin Bunte med på laget. Selv om den siste tiden har vært krevende for hele reiselivsbransjen og også vår virksomhet på grunn av koronapandemien, har vi stor tro på konseptet vi utvikler, og vi er blant annet i ferd med å ferdigstille tre nye rorbuer og utvider dermed kapasiteten til 32 overnattingsplasser fra sesongen som kommer, uttaler styreleder i Norsk Havbrukssenter Visning, Paul Birger Torgnes, i meldingen.

Norsk Havbrukssenter Visning hadde i fjor totalt cirka 26.000 besøkende og gjester og består av visningsanlegg for havbruk som har daglige besøk fra Hurtigruten, utstillingen Toft i gamle dager, restauranten SMAK, turistbutikk, rorbuer, bobilparkering og gjestemarina. Selskapet er også en del av Norsk Havbrukskonsernet som i tillegg driver med oppdrett, forskning og eiendomsutvikling.

Les også: