Helleberg kommer fra Statens innkrevingssentral, hvor han har vært direktør siden 2015. Han har bred erfaring fra en rekke lederstillinger, deriblant som direktør for Statens innkrevingssentral, direktør for Høgskolen i Nesna og flere lederstillinger i Forsvaret. Helleberg har også sin utdannelse fra Forsvaret, hvor han gått Hærens Krigsskole og i tillegg tatt en mastergrad i Military Art and Science samt fordypning i ledelse ved US Army Command and General Staff College.

– Det er en stor glede å få ønske Finn Ola velkommen i teamet. Med hans erfaring er jeg trygg på at vi har riktig mann på plass for å utvikle Helgeland Plast i tråd med våre mål og ambisjoner. Helgeland Plast har et stort potensial og vi har lagt ned betydelige investeringer for å utvide og effektivisere driften, sier Hallvard Muri, konsernsjef i Akva Group i en pressemelding.

Helleberg tiltrer i stillingen 1. april neste år og vil ha sitt daglige virke ved selskapets administrasjon på Båsmosjyen. Her blir han øverste leder for cirka 70 ansatte.

– Jeg oppfatter både Akva Group og Helgeland Plast som solide, fremtidsrette virksomheter med en god retning for framtiden. Jeg ser fram til å bli en del av teamet som skal bygge videre på det en har fått til fram til nå, sier Helleberg i pressemeldingen.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook,Linkedin ogTwitter, ellerabonner på vårt daglige nyhetsbrev.Her finner du ett sett med ordforklaringer for næringen.