Nye steg for et mere bærekraftig fiskefôr - har laget nettverk for lavtrofiske oppdrettsarter

Et nytt nettverk for lavtrofisk akvakultur ble denne uken etablert i tromsø. Potensialet for oppdrett av nye arter som kråkeboller, tare og annet til mat, fôr og helseprodukter er stort, mener Nofima.

Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen klippet over snora med tare under lanseringen av et nettverk for nye oppdrettsarter ved Nofimas hovedkontor i Tromsø. Til venstre Bente E. Torstensen, divisjonsdirektør i Nofima. Til høyre, Harald Sveier, forskningssjef i Lerøy Seafood Group ASA.
Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen klippet over snora med tare under lanseringen av et nettverk for nye oppdrettsarter ved Nofimas hovedkontor i Tromsø. Til venstre Bente E. Torstensen, divisjonsdirektør i Nofima. Til høyre, Harald Sveier, forskningssjef i Lerøy Seafood Group ASA.Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Nofima
Publisert 27. January 2023, kl. 06.54Oppdatert 27. January 2023, kl. 06.58