Salmon Group
  • Eit nettverk for små og mellomstore lakseprodusenter
  • Har 41 aksjonærer som totalt har 125 konsesjoner, eller 12 prosent av total laks- og ørretproduksjon i Noreg
  • Administrasjonen held til i Bergen
  • Noko av det nettverket driv med er innkjøpsavtaler for sine medlemmer, samt lobbyarbeid

Kjelde: Salmon Group, oktober 2020

Line Ellingsen fra Ellingsen Seafood og Anne Martha Heidal fra Femangerlaks er nyvalgte styremedlemmer. Det går fram av en pressemelding fra Salmon Group, som i dag, tirsdag, har avholdt generalforsamling og valgt nytt styre for det kommende året.

- Salmon Group har de siste årene hatt et fast blikk på fremtidens drivere og hvilke utfordringer som vil møte oss i tiden som kommer. Alle aspekter ved fôret er noe av det viktigste vi driver med, og det er derfor gledelig at vi med dette styret på plass står rustet til å fortsette det gode arbeidet som Salmon Group gjør for nettverket på dette området, uttaler styreleder Tom Jarle Bjørkly i meldingen..

Salmon Group arrangerer også sin Årskonferanse i dag. Også den i heldigitalt format. Intet mindre enn statsminister Erna Solberg åpner konferansen, og fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen blir utfordret i eksklusivt intervju for nettverket, opplyser gruppen i sin melding.

Årskonferansen, som arrangeres eksklusivt for aksjonærene i nettverket, regnes som nettverkets viktigste årlige møteplass.

- Selv om vi gjerne skulle møttes som tidligere, er det også svært verdifullt at vi kan arrangere en samling for eierne som peker på viktige trender og belyser fremtidige utfordringer. Det er alltid best å stille forberedt til det som vil komme, legger Bjørkly til i meldingen.