– Styret i Nova Sea vil informere om at vi, med stor beklagelse, har mottatt oppsigelse fra administrerende direktør Odd Strøm, heter det i en pressemelding undertegnet nyvalgt styreleder Aino Olaisen.

Strøm har jobbet i Nova Sea siden sommeren 2009, og har i denne perioden ledet selskapet gjennom ti år med betydelig vekst og organisasjonsutvikling, samtidig som selskapet løpende har levert solide resultat, heter det videre i pressemeldingen.

– Jeg er mest fornøyd med at vi har lykkes med å gjøre Nova Sea til et helintegrert bunnsolid selskap, fra stamfiskproduksjon til marked. Jeg har hatt en utrolig spennende tid som leder i Nova Sea. Det at jeg nå sier opp, har vært et vanskelig valg, men det kjennes riktig å slippe nye krefter til for å lede selskapet videre. Jeg har fått jobbe sammen med fantastisk flinke oppdrettskolleger som jeg vil savne, sier Strøm i pressemeldingen.

Strøm slutter i selskapet ved årsskiftet.

– Styret vil bruke tiden fremover på å lete etter Odds arvtager. Styret takker Odd for en fantastisk utført jobb som det står stor respekt av, sier Olaisen

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.