Etter 12 år i Intrafish.no, de siste årene som redaktør og ansvarlig redaktør, velger Joar Grindheim å søke nye utfordringer.

Grindheim har det siste året ledet den interne arbeidsgruppen som har jobbet med den nye organiseringen av NHSTs norske sjømattitler Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.

– Når den nye organisasjonen nå er på plass, føler jeg at min jobb her er fullført for denne gang og vil derfor søke nye utfordringer utenfor organisasjonen, sier Joar Grindheim.

– Grindheim har vært med på å bygge opp Intrafish.no til den ledende nyhetsaktøren innenfor den norske oppdrettsnæringen, og har det siste året gitt viktige bidrag i strategi- og organisasjonsarbeidet. Vi ønsker ham lykke til videre, sier administrerende direktør i NHST Global Publications, Trond Sundnes.

Føler tiden er inne for å gå videre

Grindheim sier det har vært spennende å følge oppdrettsnæringen som har utviklet seg enormt i løpet av de 12 årene han har jobbet i IntraFish.

– Å få følge en av Norges mest spennende næringer så tett, sammen med dyktige kolleger, har vært svært givende og interessant. Nå føler jeg at tiden er inne for å gå videre, sier Grindheim.

Hva han skal gjøre nå, har han ikke bestemt seg for.

– Nå skal jeg først bidra til å sikre en god overgang til den nye organisasjonen. Deretter vil jeg bruke noe tid på å finne ut hvor ferden går videre og hva jeg skal jobbe med i fremtiden, sier Grindheim.

De tre norske sjømatttitlene i NHST, Intrafish.no, Fiskeribladet og Tekfisk er fra 6. januar organisert under felles ledelse, med Øystein Hage som Publisher og Camilla Aadland som nyhetsredaktør.

Camilla Schutz ble nylig ansatt som leder for kommersiell forretningsutvikling i NHST Sjømat, og tiltrer 1. februar.