Berg har styreerfaring fra en rekke bedrifter innen havbasert næring, og har de siste årene jobbet med finansiell og strategisk rådgivning, styrearbeid, internasjonalisering og transaksjoner gjennom egen virksomhet og andre selskaper. Før dette var han partner og en del av etablerergruppen i Broodstock Capital. Han har ellers erfaring fra private equity, fusjon og oppkjøp og kapitalmarkedet fra posisjoner i selskaper som Argentum, og Midvestor Management.

– Vi er svært glade for at Håkon André Berg har takket ja til å bli med oss i den videre utviklingen av Salmon Evolution. Han er en erfaren leder med sterk økonomisk og finansiell erfaring og forståelse, sier administrerende direktør Odd Tore Finnøy i Salmon Evolution i en pressemelding.

Salmon Evolution planlegger å bygge et landbasert oppdrettsanlegg på Indre Harøy i Fræna kommune i Møre og Romsdal. Selskapet har tomt på 120 mål som tidligere var et pukkverk. Nærhet til sjøen, kunnskap og ny, miljøvennlig teknologi skal danne grunnlaget for produksjon av rundt 30.000 tonn laks i året.