Familieselskapet Sekkingstad er blant Norges største frittstående eksportører av laks. Bård Sekkingstad er tredje generasjons eier gjennom konsernselskapet Trient. Selskapet har hovedkontor på Skaganeset i Sund kommune på Sotra utenfor Bergen.

- Bård Sekkingstad ønsker nå etter 20 som leder av Sekkingstad AS å konsentrere seg mer om oppfølging og utvikling av konsernets investeringer og strategiske prosjekter som konsernsjef i Trient, heter det i en pressemelding..

Even Hopland er ansatt som ny administrerende direktør i Sekkingstad. Hopland har det siste året vært ansvarlig for forretningsutvikling, salg og innkjøp i konsernet.

- Selskapene i konsernet har de siste årene hatt en sterk utvikling, mye basert på resultatene som er skapt i Sekkingstad AS. Økt satsing på videreforedlede produkter gjennom oppkjøpet av Skagerak Salmon, samt satsing på verdens første slaktebåt gjennom Hav Line Gruppen, har krevd energi og fokus i tillegg til kapital. Det er kjempespennende, men mye å passe på og følge opp, heter det i meldingen.

Bård Sekkingstad frigjøres dermed fra daglig drift og kan konsentrere seg om de andre aktivitetene i konsernet.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.