Det skriver selskapene i en pressemelding.

- Vi er svært fornøyde med å ha kommet i mål med fusjonen. Det har vært en fin og lærerik prosess. Våre to selskap passer som hånd i hanske til hverandre, og alt ligger til rette for at vi skal få til mye bra i tida som kommer, sier daglig leder Ola Krystad i «nye» AQS AS.

Torsdag ble det holdt generalforsamling i alle selskapene som omfattes av fusjonen mellom AQS AS og KB Dykk AS. Intensjonsavtalen ble inngått allerede i midten av april.

Etter fusjonen har AQS en flåte på 23 servicefartøy og 165 ansatte, derav 65 arbeidsdykkere. Det gjør AQS til landets største dykkerselskap.

Det nye AQS AS får følgende eierskap:

  • 54 prosent – Fanøyskjæret AS (Ove Løfsnæs)
  • 23 prosent – NTS ASA
  • 11,5 prosent – Ola Krystad
  • 11,5 prosent – Kaare-Bjørn Krystad

Styret etter fusjonen består av Ove Løfsnæs (styreleder), Dagfinn Eliassen, Hermod Holte Fledsberg og Kaare-Bjørn Krystad.

AQS AS fortsetter som i dag med tre kontorer – i Flatanger, på Rørvik og i Alta – menmed fartøy og mannskap i arbeid langs hele norskekysten og delvis i utlandet.

AQS OG KB Dykk hadde i 2017 en samlet omsetning på 272 millioner kroner.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook,Linkedin ogTwitter, ellerabonner på vårt daglige nyhetsbrev.