Garware er en stor global produsent av oppdrettsnøter og lager i dag notposer, tau og luseskjørt for oppdrettsnæringa. I tillegg lager selskapet mange typer tau, fortøyninger, garn, trål og snurpenøter på sine to fabrikker i India.

Nå bli Pål Korneliussen ny Norgesansvarlig for Garware Technical Fibres.

- Norge er et veldig viktig marked for oss, og med sitt store kontaktnett og lange erfaring fra bransjen er han rette mann for oss framover, sier Kanwal Malik, Europa-ansvarlig for Garware, i en pressemelding.

- I samarbeid med vår partner Selstad skal Pål videreutvikle det norske akvakulturmarkedet for våre produkter. Han vil også håndtere endel kunder utenfor Norge og noen andre bransjer der vi har produkter, opplyser Malik videre.

Garware er børsnotert i India og har en omsetning på cirka 1,3 milliarder kroner. Selskapets sine produkter selges i dag i 76 land over hele verden. I tillegg til oppdretts- og fiskeriutstyr produserer Garware også produkter til bruk i andre industrier og markeder, som for eksempel fotballmål og tennisnett, samt beskyttelsesnett til landbruket.