Samarbeidsavtalen mellom Bømlo Skipsservice og SHM Maritime ble signert i første kvartal, og målet er at partene kan tilby en enda bredere service- og reparasjonstjeneste til norske havbrukskunder, går det fram av en pressemelding fra selskapene onsdag.

– Ved å inngå et formelt samarbeide med SHM, styrker og kvalitetssikrer vi vårt allerede brede tjenestetilbud til oppdrettsfartøy og fiskefartøy, uttaler daglig leder i Bømlo Skipsservice, Sveinung Vestbø, i meldingen

– I praksis vil det si at enda flere servicefartøyer kan få utført komplette reparasjoner eller ombygginger ved verftet vårt på Bømlo, legger han til.

SHM Maritime tilbyr en bred portefølje av utstyr til dekk, bro og maskinrom til servicefartøy, med mer enn 100 fartøy fra norsk og internasjonal oppdrettsnæring på referanselisten.

Selskapet installerer i disse dager sin første egendesignede oppdrettskran i en servicekatamaran i Norge.

– Gjennom samarbeidet med Bømlo Skipsservice vil vi kunne tilby en komplett leveranse av utstyr ferdig montert om bord. I tillegg vil Bømlo Skipsservice bistå i ombygginger, service og årlige kontroller av SHM sitt utstyr, uttaler administrerende direktør i SHM Maritime, Hans Erik Eidem, i meldingen.