Benchmark Genetics har ansatt Christina Midtun i en nyopprettet stilling som produktsjef i markedsavdelingen for atlantisk laks, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg ser veldig frem til å samarbeide med teamet i Benchmark for optimalisering av produkttilbudet tilpasset den enkelte kunde som styrker deres resultater innenfor lakseoppdrett. Jeg stiller med stort engasjement for markedsstrategi, bruk av innsikt til utvikling og kommunikasjon, identifisere driverne til vekst, dele kunnskap og styrke samarbeid gjennom verdikjeden. Jeg gleder meg til å få ta del i et sterkt kompetansemiljø i en spennende bransje, og jobbe for bærekraftig sjømat for fremtiden, uttaler Midtun i pressemeldingen.

– Jeg er veldig glad

Midtun kommer fra stillingen som produktsjef i O. Kavli, og har tidligere jobbet i blant annet Rieber & Søn. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

– Jeg er veldig glad for at Christina Midtun har valgt å bli en del av markedsteamet vårt. Hennes bakgrunn og erfaring vil bidra til å styrke vår interne produktkompetanse og sikre at våre kunder vil bli tilbudt en produktportefølje som er enda bedre tilpasset deres behov i årene fremover, uttaler Birgitte Sørheim, markedsdirektør for laks i Benchmark, i pressemeldingen.

Benchmark Genetics består av selskapene Benchmark Genetics Norway AS, Benchmark Genetics Iceland HF, Benchmark Genetics Chile S.A, Benchmark Genetics USA Ltd, og Benchmark Genetics Colombia S.A. Selskapet driver med avl og genetikk på atlantisk laks, tilapia og reker.

Vet du om andre som har skiftet jobb?

Har du selv skiftet jobb, eller vet om andre som har gjort det, og som er relevant for Intrafish å omtale? Eller har du innspill til saker om arbeidsliv vi burde ta tak i? Ta kontakt med vår arbeidslivsjournalist Joar Vatlestad på epost joar.vatlestad@intrafish.no.