Fished har signert seniorutvikler fra Maritech Systems, Bjarne Anker, som deres nye operasjonsdirektør, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyde med å få Bjarne Anker inn i det strategiske arbeidet hos oss. Han har tung erfaring innenfor teknologi og sjømat, og så er han en skikkelig hyggelig fyr som jeg gleder meg til å jobbe med, uttaler Arne Lie Gundersen, daglig leder i Fished, i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

– Jeg gleder meg

Bjarne Anker har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, hvor de siste 14 årene har vært innenfor sjømatindustrien.

– Bjarne har en unik bakgrunn både når det kommer til utvikling av systemer og plattformer for en rekke store norske sjømateksportører. Han har også bidratt i utviklingen av flere handelsløsninger for sjømat, og var blant annet en del av teamet som spesifiserte første versjon av «DigitalSeafood», som er Maritech sin skybaserte plattform, uttaler Lie Gundersen.

Anker er utdannet innenfor elektronikk og informatikk, og har jobbet som utvikler i nesten 20 år.

– Jeg gleder meg til å jobbe enda mer med sjømat og teknologi. Fished er et spennende selskap som jeg har fulgt en god stund nå, og jeg ser frem til å bli en del av teamet og bidra i det videre arbeidet, uttaler Anker i pressemeldingen.

Fished AS bygger en plattform for handel av sjømat, som ligner en sjømatbørs. Selskapet har i dag ansatte i Kristiansand, Molde og Warszawa.