Thomas Myrvold er ansatt som ny administrerende direktør i Mørenot Aquaculture AS, skriver selskapet i en pressemelding.

Myrvold kommer fra stillingen som global direktør for riggløsninger i Schlumberger / Cameron. Han tiltrer rollen 1. juni 2022.

. Thomas Myrvold er ansatt som ny administrerende direktør i Mørenot Aquaculture. Foto: Mørenot

– Etter mer enn 20 år innen leverandørindustrien til offshore oljeservice er jeg mer enn klar for å ta fatt på nye arbeidsoppgaver. Mørenot representerer en sterk merkevare, og jeg gleder meg til å bli kjent med menneskene og produktene. Jeg har et brennende engasjement for å sikre kundetilfredshet, innovative digitale løsninger, en fremoverlent organisasjon og optimalisert produktkvalitet, sier Myrvold i pressemeldingen, og legger til:

– Mørenot beviser sin faglige tyngde og historie med en allerede sterk markedsandel. Min primæroppgave vil være å videreføre dette. Samtidig håper jeg at min erfaring fra en annen industri med andre typer utfordringer, vil kunne bidra positivt for å bygge organisasjonen videre, videreutvikle konsernet sammen med den øvrig ledergruppen og sikre fremtidig posisjonering og inntjening. Jeg gleder meg til å komme i gang, og jeg ser virkelige frem til å bli kjent med kolleger, kunder og leverandører.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

– Bred erfaring

Konsernsjef Arne Birkeland er glad for å få Myrvold som ny leder for akvakulturdivisjonen i Mørenot.

– Han har bred erfaring med å lede virksomheter som tilbyr både løsninger og service inn mot et globalt marked. Han har også god bakgrunn fra digitalisering og bærekraft, noe som ligger både vårt hjerte og hjerne nærmest i årene fremover. I tillegg har Thomas lang og bred
erfaring med kunder fra alle verdenshjørner og jobbet flere år i utlandet. Samlet sett gjør det oss trygg på at Thomas Myrvold kommer til å være en flott leder for en spennende tid i Aqua-divisjonen fremover, sier Birkeland i pressemeldingen.