Kristoffer Selvåg er ansatt som ny salgssjef i SHM Maritime, skriver selskapet i en pressemelding.

Kristoffer Selvåg er ny salgssjef SHM Maritime. Foto: SHM Maritime

Selvåg kommer fra stillingen som markedsdirektør i Naviaq AS, og har over 15 års erfaring i havbruksnæringen. Selvåg vil etablere kontorlokale i Hitra/Frøya-regionen og ha ansvar for Midt-Norge.

– Jeg gleder meg til å komme i gang i jobben nå, det er mye spennende som skjer og mange prosjekter som ligger foran oss i tiden som kommer. SHM har en solid posisjon i markedet, folkene som jobber her er profesjonelle og fleksible, så dette blir fantastisk, uttaler Selvåg i pressemeldingen.

SHM Maritime utvikler og produserer spesialprodukter for arbeidsbåter og servicefartøy til havbruksnæringen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Tidligere driftsleder

Håvard Severinsen er også ansatt som ny salgssjef i SHM Maritime, og vil ha ansvar for Vestland.

Håvard Severinsen er ny salgssjef SHM Maritime. Foto: SHM Maritime

Severinsen er utdannet maskinsjef og har erfaring fra både fiskeri, offshore og samferdsel. Han har hatt roller som byggetilsyn, inspektør og i de siste årene som driftsleder i Boreal Sjø.

– Jeg ser veldig frem til å ta fatt på nye oppgaver i SHM Maritime, og da særlig inn mot havbruk og fiskeri. Jeg er imponert over kompetansen i selskapet og skapergleden som grunnmur. Målet er at vi skal bli en foretrukken totalleverandør på sikrere dekksutrustning for fiskeflåten også, slik som vi er i havbruk, uttaler Severinsen i pressemeldingen.