Målet er å tiltrekke seg flere investorer til en sterkt voksende sjømatsektor. Det går fram en av en pressemelding fra selskapet onsdag.

– Vi ønsker å tilby investorer muligheten til å være med å bygge Norges nye ledende teknologisektor. Norge har allerede en ledende sjømatposisjon og vi har alle forutsetninger for å bygge opp en sterk teknologibransje. Hatch bistår investorer globalt med å bygge opp investeringsstrategi og portefølje på akvakultur. Vi håper at vår erfaring kan være med å inspirere flere norske investorer til å satse på sjømatsektorene, sier leder av Hatch Innovation services, Tanja Hoel, i meldingen.

– Vi opplever en enorm interesse fra investorer til sjømat og havbrukssektoren. Merkur Markets setter sjømatrekord på Oslo Børs og vi ser en spennende utvikling av nye teknologiselskaper som nå etablerer seg her i Norge. Vi håper at dette samarbeidet kan bidra til å tiltrekke mer privat kapital inn i en bransje hvor Norge har global komparative fortrinn på, uttaler partner Mons Alfred Paulsen fra Advokatfirmaet Thommessen i samme melding.

– Hatch har etablert seg som et venture selskap i havbruk og vi ønsker oss flere investorer fra Norge til sektoren. Vi har over tusen selskaper i vår database og ukentlig får vi henvendelser fra nye interessante teknologiselskaper å legge til, opplyser co-founder og managing partner Carsten Krome i meldingen. Han håper selskapet skal kunne bidra med sin ventureerfaring og få flere investorer til å utforske investeringsmuligheter i et sterkt voksende akvakultur marked.

Av meldingen går det fram at Thommessen og Hatch Blue skal arrangere en rekke investormøter i de store norske byene. Første ut er Bergen før jul, så vil en fortsette med å sette opp nettverksmøter i Stavanger, Oslo, Trondheim og Tromsø.

Les flere saker fra IntraFish:

Stor vekst i volum og omsetning for Cermaq Norway

Lakseforedleren Isfjord Norway eier nær 13 prosent av Norcod

Avinor relanserer planer om ny sjømatterminal: – Stor interesse allerede