– Vårt sterke regnskap og mangfoldige forretningsportefølje setter Stolt-Nielsen i en sterk posisjon til å utnytte nåværende og fremtidige muligheter, og vi ser et enormt potensial i å gi kundene de høykvalitetstjenestene og produktene vi er kjent for, sier konsernsjef i Stolt-Nielsen, Niels G. Stolt-Nielsen om årsrapporten for fjoråret.

Selskapet er operatør av kjemikalietankere, og leverer lagringstjenester av bulkvæske.

Selskapet som også driver med landbasert oppdrett endte opp med driftsinntekter på 2,1 millioner dollar og et driftsresultat på 234 millioner dollar. Netto overskuddet endte opp på 79 millioner dollar.

Selskapet er også investorer i LNG-frakt og distribusjonsmuligheter.

Selskapet har blant annet 14 landbaserte oppdrettsanlegg med en produksjonskapasitet på 5,700 tonn for piggvar gjennom Stolt Sea farm.

De oppnådde driftsinntekter på 108 millioner dollar i 2021. Det er 28 millioner dollar mer enn i 2020, da driftsinntektene ble 80 millioner dollar.

Driftsresultatet for 2021 ble 24 millioner dollar.

– Vi satte ny rekord for årligproduksjon, hadde vår beste måned for piggvarproduksjon og oppnådde vår høyeste inntekt noensinne for en enkelt måned, skriver leder for Stolt sea farm, Jordi Trias.