Det fremgår av selskapets kvartalsrapport for første kvartal.

I kvartalet hadde selskapet ingen omsetning. Driftsresultatet endte på -3 millioner kroner.

– Statt Torsk har nådd en viktig milepæl. Vi er blitt notert ved Euronext Growth, og har posisjonert oss godt for de kommende årene. Vi takker deg for din tillit til oss, skriver administrerende direktør Gustav Brun-Lie i en melding til sine aksjonærer.

I oppdateringen trekker selskapet frem høydepunkter som 115 millioner kroner i frisk egenkapital, at de har inngått kontrakter for tre fôrflåter og en arbeidsbåt – samt at de har inngått en femårig salgs- og distribusjonsavtale med Lerøy Seafood.

800 tonn

I høst venter selskapet å slakte ut rundt 800 tonn torsk.

– Dette vil gi oss ytterligere verdifull erfaring og tilbakemelding fra markedet. Vi vil benytte dette når produksjonen vår øker betydelig i årene som kommer, skriver selskapet.

Selskapet satte fisk i sin andre lokalitet (Rekvika) i mars, og skal sette ytterligere fisk inn her i sommer. Herfra ventes et slaktevolum på rundt 3.000 tonn høsten 2022.

Statt Torsk opplyser også at de har søkt om en ny lokalitet, samt at de snart vil søke om to til – i tillegg til at de undersøker muligheter for ytterligere en.

Statt Torsk-aksjen omsettes til rundt 2,80 kroner aksjen, noe opp fra kursen ved børsnotering. Det priser selskapets egenkapital til 465 millioner kroner.