Moderne Transport-prisen deles ut til den eller de som i særlig grad har utmerket seg innen fagfeltene logistikk og transport. Prisen er delt ut hvert år siden 1969 og i år ble Carl-Erik Arnesen (62) vinneren. Prisen består av et innrammet diplom og en sjekk på 15.000 kroner, skriver Moderne Transport.

«I år er det 50 år siden Moderne Transport-prisen ble delt ut for første gang, og med en så lang historie er det bare passende at jubileumsprisen deles ut til en mann bak et svært fremtidsrettet prosjekt. Moderne Transport-prisen skal gå til «den eller de som i særlig grad har utmerket seg innen fagfeltene logistikk og transport», og det har Carl-Erik Arnesen i aller høyeste grad, som administrerende direktør i Hav Line. Arnesen er sauebonden med nesten 40 års erfaring fra oppdrettbransjen, som har jobbet de siste årene med å revolusjonere norsk fisketransport», heter det blant annet i begrunnelsen.

Prisen ble delt ut til Arnesen under festmiddagen på Transport&Logistikk 2019 på Norges Varemesse torsdag kveld. Tidligere på dagen vant Hav Line også DB Schenkers logistikkpris.