– Jeg gleder meg veldig. Dette er en stor konferanse, og jeg gleder meg virkelig å ta konferansen til nye høyder, både nasjonalt og internasjonalt, sier Kvalheim til IntraFish.

Kvalheim kommer fra en stilling i eksportselskapet Star Seafood som han var med å etablere i 2018. Han tiltrer jobben i NASF 1. juni, og skal da etablere kontor i Bergen.

– Er dette drømmejobben?

– Ja, det tror jeg. Tenk å få jobbe med så mange spennende selskaper, og få samle alle sammen til en konferanse i Bergen! Jeg er imponert over jobben Jørgen har gjort, og det blir spennende å kunne ta over etter ham.

Kvalheim og Lund skal jobbe sammen i en periode for å sikre en god overgang.

Bred bakgrunn

Kvalheim er en kjent mann i sjømatnæringen, hvor han har hatt en rekke ulike roller. Han er utdannet fiskerikandidat fra Norges fiskerihøgskole i Tromsø, og har senere tatt en MBA.

Han har jobbet som salgsleder i Hallvard Lerøy, fiskeriutsending til Frankrike og administrerende direktør i farmasiselskapet MSD Animal Health. Kvalheim er opprinnelig fra Måløy i Sogn og Fjordane.

15. gang til neste år

Konferansen NASF arrangeres årlig i Bergen, etter å ha blitt avholdt på Lillestrøm utenfor Oslo de første årene. Neste konferanse arrangeres 3. – 5. mars 2020, og blir den 15. i rekken.

Rundt 850 deltagere fra 35 land og 300 selskaper er ventet til konferansen, hvor det er fokus på teknologi, innovasjon, bærekraft, politikk og ikke minst finans. Konferansen er topptung, med mange direktører, styreledere og investorer som deltagere.

Pareto Securities er hovedeier i konferansen, hvor også avtroppende administrerende direktør Jørgen Lund har eierandel.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.