- Det har vore ei utruleg utvikling i næringa i denne tida, og framleis er det veldig mykje ugjort. Næringa er enno ung og i startfasen, og Noreg er i ein unik posisjon i ein global marknad. Sjømat er sunne produkt som passar inn i all type matlaging og alle kjøkken. Det er eit unikt utgangspunkt. Og så er helseaspektet betre enn for andre matvarer. I tillegg har ein ei heilt anna breidde i sjømatkategorien. Det er ulike typar kvitfisk og skalldyr, laks og aure.
Siste jobber
Lerøy klar for å erobre verda også med kvitfisk
Den viktigaste hendinga for Lerøy Seafood Group i 2016 var oppkjøpet av Havfisk og Norway Seafoods som tar konsernet tilbake til røtene. Konsernsjef Henning Beltestad ser fram til å få meir kvitfisk å selje.
28. desember 2016 5:00
Oppdatert
28. desember 2016 8:38
Av