IntraFish er en ledende leverandør av nyheter og informasjon om sjømatnæringen, og har i mer enn 25 år inspirert sine lesere med betydningsfull innsikt. IntraFish har hovedkontor i Bergen og kontorer i flere byer i Norge, samt Seattle, Puerto Varas, Singapore og London.

IntraFish er en del av DN Media Group som i Norge er ansvarlig utgiver av de ledende nettstedene IntraFish.no, Kystens.no og Fiskeribladet.no, samt papiravisen Fiskeribladet. I tillegg har selskapet den globale nyhetsportalen IntraFish.com, som inkluderer IntraFish Aquaculture, IntraFish Fisheries, IntraFish Markets og IntraFish Processing. IntraFish publiserer også egne industrirapporter om et bredt spekter av emner.

IntraFish arrangerer Seafood Investor Forums to ganger årlig, samt Leadership Luncheons under sjømatmessen i Brussel og AquaNor/Nor-Fishing.

DN Media Group er et av Skandinavias største medieselskaper, med over 1,3 milliarder kroner i årlige inntekter. Konsernet publiserer blant annet Dagens Næringsliv og flere finanspublikasjoner for sektorene shipping, olje & gass og fornybar energi.