Finnøy har lang erfaring fra å lede internasjonale industrikonsern, blant annet fra Brunvoll. Han vil startet i den nye jobben umiddelbart.

– Vi er særdeles godt fornøyde med å få på plass en så erfaren næringslivsleder som Finnøy til å fronte selskapet utad, og bygge selskapet innad, sier styreleder Kristofer Reiten i Salmon Evolution i en pressemelding.

Reiten legger ikke skjul på at selskapet står overfor mange og viktige milepæler i tiden fremover, og at rekrutteringen av Finnøy er en viktig brikke i realiseringen av oppdrettseventyret.

Finnøy ser muligheten til å skape en lønnsom matproduksjon på en ny og bærekraftig måte.

– Dette ser jeg virkelig frem til. Jeg kjenner på en oppriktig lyst til å skape, bygge og utvikle selskapet i samarbeid med et kompetansetungt team hvor bærekraft står i fokus, sier han i pressemeldingen.

I løpet av det siste halvåret har Salmon Evolution bygd seg opp med spisskompetanse innen flere felt, og de nye kontorlokalene i Molde huser nå syv ansatte.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.